Wij zijn er
voor studenten

Pro Students – de naam zegt het al – is er voor studenten. Wij hebben continu vacatures voor leuke bijbanen, stageplekken, afstudeeropdrachten en traineeships. Maar ook als je net bent afgestudeerd, heb je wat aan ons. We bieden regelmatig startersfuncties. Kijk maar eens bij onze vacatures. Staat jouw ideale baan er niet bij? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je het te vinden. Want dat is wat we het liefste doen.

Zet ons aan het
werk voor jou

Ons aan het werk zetten is eenvoudig. Schrijf je in een paar minuten in via de website, binnen 24 uur heb je onze reactie. Als we een geschikte baan voor je hebben, nodigen we je uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Daarna geef jij wekelijks jouw beschikbaarheid op en zoeken wij de diensten die perfect in jouw agenda passen.

Pro Students heeft altijd veel werk in de horeca, in callcenters en bij onderzoeksbureaus. Ook promotiewerk, productiewerk en schoonmaakwerk hebben we volop in de aanbieding. Zodra we weten in welke sector jij interesse of ervaring hebt, maken we je lid van de flexpool die daarbij hoort. Als we werk hebben, dat in jouw rooster past, krijg je een mailtje, telefoontje of appje. Zo makkelijk is het.

Ervaring in een bepaalde sector is geen must. Interesse en enthousiasme zijn veel belangijker. We leiden je graag op! Vraag onze recruiters er naar. En kijk ook regelmatig op onze facebookpagina en onze vacaturepagina. Misschien staat jouw ideale bijbaan daar gewoon tussen!

Stages en
studiegerelateerde bijbaan

Pro Students regelt stageplaatsen in tal van bedrijven en instellingen. Van kledingzaak tot accountantskantoor, van gemeenteloket tot juridische afdeling. We bieden stageplaatsen van MBO tot en met WO-niveau.

Een bijbaan die aansluit bij de studierichting is een ideale manier om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Zulke banen vind je bij ons ook.

Startersfuncties

Pro Students kan je ook aan een startersfunctie helpen. Om precies te achterhalen waarnaar je op zoek bent, komen we graag met je in gesprek. Schrijf je vandaag nog in! Ons aanbod van startersfuncties reikt veel verder dan Noord-Nederland. Door nauwe samenwerking met collega’s in de randstad, kunnen we ook daar een passende baan voor je vinden.

Onze Flexpool

Werken wanneer jij dit wilt?

Pro Students Uitzendbureau Groningen biedt een flexibele bijbanen aan op oproepbasis voor studenten. Ook voor vaste bijbanen en studieregerelateerde bijbanen kun je bij Pro Students Uitzendbureau terecht.

Hoe werkt het?

Allereerst kun je je inschrijven bij ons. Hierna nodigen we je uit voor een gesprek om te kijken welke opdrachtgevers het beste bij je passen. Vervolgens geef je wekelijks je beschikbaarheid aan ons door. Naar aanleiding van jouw opgegeven beschikbaarheid bekijken wij welke mogelijkheden wij voor jou hebben en plannen wij jou in op leuke diensten. Het voordeel hiervan is dat wanneer jij het druk hebt met je studie dat jij je beschikbaarheid hierop kunt aanpassen of juist wanneer je meer wilt werken doordat je weinig college uren hebt dit ook op kunt geven.

Soorten werk

  • Horeca bediening, bar, keuken, afwas. Locaties zoals de Hanze Hogeschool, de Rijksuniversiteit, diverse hotels, paviljoens, eetcafés, voetbalstadions etc. Catering – kassa, bediening.
  • Callcenter telefonisch medewerker.
  • Onderzoeksbureaus telefonisch enquêteurs.
  • Promotiewerk diverse promotie activiteiten.
  • Productiewerk magazijnmedewerkers, orderpickers en productiemedewerkers.
  • Schoonmaakwerk schoonmaken bij hotels, vakantieparken maar ook in flats en kantoorpanden.

Commerciële
bijbanen

Zit verkopen je in het bloed? Dan maken we graag kennis met je. Pro Students is continu op zoek naar gemotiveerde mensen voor in callcenters. Ook promotiemedewerkers en merchandisers zijn meer dan welkom. We hebben altijd functies beschikbaar, zowel bijbanen als fulltimebanen, voor jong en oud.

Maar voor wie is zulk werk nou eigenlijk geknipt? Ga maar eens bij jezelf na of jij deze eigenschappen in jezelf herkent: vlotte babbel, commercieel denken, dol op scoren. Mail of bel ons even als je er meer over wilt weten.

Functie-eisen callcenterwerk en promotiewerk:

  • Je hebt een vlotte babbel en praat makkelijk met mensen.
  • Je beschikt over een commerciële instelling en kunt dit goed motiveren waaruit dit blijkt.
  • Je houdt van scoren!
  • Verkopen zit in je bloed! Voor de uitgebreide informatie over callcenterwerk en promotiewerk verwijzen wij je naar de volledige vacature.
https://prostudents.nl/wp-content/uploads/2023/06/fulltime-baan-via-pro-students-1024x683.webp

Tips voor jouw CV

Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen bij je sollicitatie. Hier hebben we een aantal tips voor je!

1Beperk je CV

Probeer je CV te beperken tot maximaal twee A4-tjes

2Overzichtelijk

Zorg dat het CV overzichtelijk is: maak een duidelijke indeling

3Vermijd spelfouten

Maak geen schrijf- of spelfouten, laat indien mogelijk nog iemand je CV nakijken

4Vermijd afkortingen

Gebruik geen afkortingen, de werkgever denkt dan dat je het te veel moeite vindt om het helemaal uit te schrijven

5Vermijd volzinnen

Gebruik geen volzinnen, maar beschrijf zaken puntsgewijs

6Niet te bescheiden

Wees niet te bescheiden, maar overdrijf ook niet: op een sollicitatiegesprek kan je vragen verwachten over wat je in het CV beschreven hebt

7Represenatieve foto

Zorg voor een represenatieve foto op je CV, zo heeft de opdrachtgever direct een beeld bij jou

8Wees vooral JEZELF!

Probeer je niet beter voor te doen dan je al bent!