Werken in Leeuwarden (Ljouwert)

Leeuwarden oftewel Ljouwert, de snel groeiende studentenstad, vol cultuur en het historische pareltje van Friesland. Nieuw in Leeuwarden? Dan is een bijbaantje bij ons de perfecte manier om kennis te maken met deze levendige stad.

Werken in Leeuwarden

Studeer of ga je studeren in Leeuwarden? Dan is een bijbaantje in deze Friese studentenstad zeker geen overbodige luxe. Nog geen bijbaantje gevonden? Zoek niet verder, wij hebben de leukste vacatures in Leeuwarden alvast voor je op een rijtje gezet.

Waarom werken in Leeuwarden? Deze stad is gericht op het studentenleven en bied dan ook volop kansen voor een toffe bijbaan. Het bedrijfsleven begrijp jou, als student, als geen ander en past zich graag aan naar jouw wensen. Zo plan je gemakkelijk je werk in naast je studie.

Ben je op zoek naar een parttime baan als klantenadviseur of wil je graag flexibel inzetbaar zijn als barmedewerker i.v.m. wisselend schoolrooster? In Leeuwarden is er een studentenbaan voor iedereen. Hieronder vind je alle studentenvacatures in Leeuwarden.

Waarom werken in Leeuwarden?

  • Divers aanbod in studentenwerk Als student in Leeuwarden hoef je niet om werk gelegen te zitten. Of je nu op zoek bent naar werk in de horeca, detailhandel, schoonmaak of een kantoorbijbaantje ambieert, Leeuwarden heeft het allemaal.
  • Flexibele werktijden Werken waar en wanneer jij dat wilt. Leeuwarden omarmt de student. Het bedrijfsleven, horeca en detailhandel begrijpen de behoefte van de studenten en spelen met een flexibel rooster in op jou wensen. Stel je werk af op je studierooster, plan je werk om je studie heen.
  • Ervaring opdoen & netwerken Kom in contact met professionals binnen jouw vakgebied en creëer een netwerk dat jou kan helpen bij toekomstige stages, banen of andere zakelijke uitdagingen. Grijp deze kans, kom werken als student in Leeuwarden en doe waardevolle werkervaring op en bouw daarnaast je eigen professionele netwerk uit. Kom werkervaring op doen, in en om Leeuwarden met Pro Students.

Laatste vacatures in Leeuwarden

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca