Stagelopers via Pro Students

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van nog studerende MBO+/HBO en WO studenten voor een stageplaats/ afstudeeronderzoek. Specifieke wensen of eisen voor een stagiair zijn geen probleem gezien ons netwerk van studenten, maar ook dankzij onze goede contacten met hogescholen en universiteiten.

Stagiaires via ProStudents

Het werken met stagiaires biedt werkgevers de mogelijkheid om nieuwe talenten aan te trekken en te ontwikkelen. Stagiaires brengen vaak frisse perspectieven en innovatieve ideeën met zich mee, omdat ze nog volop bezig zijn met hun opleiding en up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Waarom werken met stagiaires

  • Nieuwe ideeën en perspectieven Stagiaires brengen frisse ideeën en nieuwe perspectieven in een organisatie. Ze hebben een frisse kijk op zaken en kunnen innovatieve oplossingen bieden voor bestaande uitdagingen.
  • Actuele kennis en vaardigheden Stagiaires zijn vaak op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in hun vakgebied. Ze kunnen waardevolle kennis en vaardigheden inbrengen die relevant zijn voor de huidige bedrijfsomgeving.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen Stagiaires zijn vaak flexibel en snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ze zijn gewend aan een leeromgeving en kunnen gemakkelijk nieuwe taken en verantwoordelijkheden oppakken.
  • Kostenbesparing Het inhuren van stagiaires kan kosteneffectief zijn voor een organisatie. Stagiaires worden meestal tegen een lager tarief betaald dan ervaren werknemers, wat kan helpen bij het beheersen van de personeelskosten.

Wat ze zeggen over ProStudents

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca