Werken in Assen

Zeg je Assen dan denk je aan ronkende motoren op het TT festival. Wil jij werken op dit spectaculaire motorfeest? Dat kan, en nog zo veel meer. Laat je verassen in Assen!

Laat je verassen in Assen

Studeer/woon je in Assen? Of studeer/woon je in Groningen en heb je geen problemen met een kwartiertje reistijd? Dan is werken in Assen een geweldige optie. Nog geen bijbaantje gevonden? Laat je verassen! Wij hebben de leukste vacatures in Assen alvast voor je op een rijtje gezet.

Assen heeft een uitgebreide aanbod in opleidingen het bedrijfsleven, de horeca en detailhandel spelen dan ook moeiteloos in op jouw behoeftes. Dit doen zij door de uren af te stemmen op jouw studierooster. Ben je op zoek naar een parttime baan als schoonmaker van vakantiehuisjes of wil je graag flexibel inzetbaar zijn als horecamedewerker i.v.m. wisselend schoolrooster? Plan je werk om je studie heen, kom werkervaring op doen in Assen met Pro Students. Hieronder vind je alle studentenvacatures in Assen.

Waarom werken in Assen?

  • Change of scenery Ben je uitgekeken op het Groninger landschap dan bied Assen een uitkomst. Assen de Drentse hoofdstad waar de geschiedenis tot leven komt. Deze stad grenst aan de Hondsrug een gebied vol spannende verhalen. Nieuwsgierig? Kom werken in Assen en waan je in de tijd van Neanderthalers, de mammoet maar pas op voor de sabeltandtijger.
  • Flexibele werktijden Werken waar en wanneer jij dat wilt. Het bedrijfsleven in Assen is net als in Groningen goed op studenten ingespeeld. De horeca en detailhandel begrijpen jou, als student, en bieden flexibel werk wat aansluit bij jouw studierooster. Stel je bijbaan in Assen goed af op je opleiding, plan je werk om je studie heen met Pro students.
  • Professioneel netwerk Kom in contact met professionals binnen jouw vakgebied en creëer een netwerk dat jou kan helpen bij toekomstige stages, banen of andere zakelijke uitdagingen. Grijp deze kans, kom werken als student in Assen en bouw een professionele netwerk op.

Laatste vacatures in Assen

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca