Pro Students
Uitzendbureau Groningen voor werkgevers

Pro Students Uitzendbureau is in 2010 opgericht door Marlies Dijkstra en is sindsdien een groeiende organisatie en heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO+-/HBO- en WO- studenten. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het uitzenden van studenten, stagiaires en afgestudeerden.
Onze hoofddoelgroep is studenten, echter bemiddelen wij ook vakvolwassenen.

Werkgevers in Groningen

U zoekt personeel, wij bieden jonge mensen die staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Pro Students bemiddelt voornamelijk studenten van MBO-plus tot en met WO-niveau. Voor u heeft dat voordelen. Studenten zijn snel van begrip, flexibel, breed inzetbaar en accuraat.

Pro Students heeft altijd studenten beschikbaar die werk zoeken, een stageplek, een traineeship of een afstudeeropdracht. Maar ook startersfuncties kunnen wij goed invullen met één van de afgestudeerden in ons grote bestand. Als u snel op zoek bent naar een gemotiveerde, goed opgeleide medewerker, dan is Pro Students het juiste adres. We denken graag met u mee over de mogelijkheden die ons flexibel personeel u bieden, of het nou gaat om een langer project, of een klus van een dag.

Behalve studenten bemiddelt Pro Students onder de naam Pro Attent ook vakbekwaam, administratief personeel. We helpen u graag!

Op zoek naar
horecapersoneel?

Op zoek naar kundig en gemotiveerd horecapersoneel? Pro Students heeft altijd mensen klaar staan. Jarenlang al zenden we ze uit naar hotels, restaurants, paviljoens, stadions, naar feesten en partijen, evenementen, wedstrijden en meer. Onze mensen staan bekend om hun flexibele opstelling en directe beschikbaarheid.

Flexpool Horeca

We nemen graag uw hele personeelsplanning uit handen. Pro Students werkt met een flexpool. Uitzendkrachteen geven daarin elke week hun beschikbaarheid door, zodat wij ze kunnen oproepen zodra u behoefte heeft aan extra personeel. Om altijd voldoende personeel beschikbaar te hebben, leidt Pro Students ook gemotiveerde studenten op in horecawerk.

Bij ziekte regelen we altijd direct vervanging, ook als één van uw eigen personeelsleden op het laatste moment uitvalt. We hebben altijd krachten stand-by staan die snel op locatie kunnen zijn, ook in het weekend.

https://prostudents.nl/wp-content/uploads/2023/05/student-1-1024x682.jpg

Op zoek naar
commercieel personeel?

Commercieel denkende studenten lastig te vinden? Voor Pro Students niet. Wij hebben altijd gemotiveerde mensen klaar staan die graag hun commerciële talent gebruiken. Ze kunnen snel aan de slag in callcenters, maar zijn ook geknipt als promotiemedewerkers en merchandisers.

Via Pro Students werken niet alleen studenten in de commerciële dienstverlening. Jong en oud, voor een bijbaan of een fulltime dienstverband, we vinden ze allemaal. Mail of bel ons even om meer te weten te komen over onze manier van werken.

Wij staan voor u klaar

Pro Students | Uitzenden

is een uitzendorganisatie met ruime ervaring in het bemiddelen van MBO+/HBO en WO studenten. Wij zijn in staat om flexibel en efficiënt vacatures snel te vervullen. Dit kan zijn voor een klus van één dag, maar uiteraard ook voor een project van een aantal maanden of voor vervanging tijdens afwezigheid wegens ziekte of vakantie!

Pro Students | Stageplaatsen

is gespecialiseerd in het bemiddelen van nog studerende MBO+/HBO en WO studenten voor een stageplaats/ afstudeeronderzoek. Specifieke wensen of eisen voor een stagiair zijn geen probleem gezien ons netwerk van studenten, maar ook dankzij onze goede contacten met hogescholen en universiteiten.

Pro Students | Werving & Selectie

is gespecialiseerd in het bemiddelen van afgestudeerde MBO+/HBO en WO studenten naar een starterfunctie. Mede dankzij onze diversiteit aan banen beschikken we over een up to date netwerk van potentiële kandidaten met diverse opleidingsachtergronden. Tijdens de studie komt de student bij ons langs voor een (studiegerelateerde) bijbaan daarna bieden wij ze stages aan en bemiddelen wij diezelfde kandidaat graag naar zijn/haar eerste echte baan. Van student tot starter! Hierdoor kennen wij de studenten goed.

Pro Students l Payroll service

Payroll is de methode voor bedrijven om werknemers in te lenen zonder risico’s. Met payrolling treedt Pro Students namelijk op als juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij de arbeidsrechtelijke risico´s en salarisadministratieve lasten van u overnemen. Uw medewerker komt middels een payroll overeenkomst op basis van de NBBU-CAO in dienst bij Pro Students. Wij zorgen vervolgens voor het tijdig uitbetalen van salarissen, het afdragen van premies etc. Dit bespaart u tijd en het biedt u zekerheid waardoor u zich kunt concentreren op de werkzaamheden waar u goed in bent.


De voordelen van het
werken met studenten

  • Voor langere periode Gezien de duur van een HBO / WO opleiding zijn studenten voor langere periode beschikbaar
  • Flexibel Studenten zijn flexibel inzetbaar gezien het gering aantal college-uren
  • Goedkoop Studenten zijn relatief goedkoop
  • Hoog werk- en denkniveau Onze studenten hebben een hoog werk- en denkniveau en zijn daardoor snel in te zetten
https://prostudents.nl/wp-content/uploads/2023/05/worker.jpg