Pro Students Uitzendbureau Groningen voor werkgevers

Werkgevers in Groningen

Pro Students Uitzendbureau is in 2010 opgericht door Marlies Dijkstra en is sindsdien een groeiende organisatie en heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO+-/HBO- en WO- studenten. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het uitzenden van studenten, stagiaires en afgestudeerden.
Onze hoofddoelgroep is studenten, echter bemiddelen wij ook vakvolwassenen.

U zoekt personeel, wij bieden jonge mensen die staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Pro Students bemiddelt voornamelijk studenten van MBO-plus tot en met WO-niveau. Voor u heeft dat voordelen. Studenten zijn snel van begrip, flexibel, breed inzetbaar en accuraat.

Pro Students heeft altijd studenten beschikbaar die werk zoeken, een stageplek, een traineeship of een afstudeeropdracht. Maar ook startersfuncties kunnen wij goed invullen met één van de afgestudeerden in ons grote bestand. Als u snel op zoek bent naar een gemotiveerde, goed opgeleide medewerker, dan is Pro Students het juiste adres. We denken graag met u mee over de mogelijkheden die ons flexibel personeel u bieden, of het nou gaat om een langer project, of een klus van een dag.

Behalve studenten bemiddelt Pro Students onder de naam Pro Attent  ook vakbekwaam, administratief personeel. We helpen u graag!

Vraag nu een offerte aan

Horeca

Op zoek naar kundig en gemotiveerd horecapersoneel? Pro Students heeft altijd mensen klaar staan. Jarenlang al zenden we ze uit naar hotels, restaurants, paviljoens, stadions, naar feesten en partijen, evenementen, wedstrijden en meer. Onze mensen staan bekend om hun flexibele opstelling en directe beschikbaarheid.

Flexpool Horeca

We nemen graag uw hele personeelsplanning uit handen. Pro Students werkt met een flexpool. Uitzendkrachteen geven daarin elke week hun beschikbaarheid door, zodat wij ze kunnen oproepen zodra u behoefte heeft aan extra personeel. Om altijd voldoende personeel beschikbaar te hebben, leidt Pro Students ook gemotiveerde studenten op in horecawerk.

Bij ziekte regelen we altijd direct vervanging, ook als één van uw eigen personeelsleden op het laatste moment uitvalt. We hebben altijd krachten stand-by staan die snel op locatie kunnen zijn, ook in het weekend.

Commercieel

Commercieel denkende studenten lastig te vinden? Voor Pro Students niet. Wij hebben altijd gemotiveerde mensen klaar staan die graag hun commerciële talent gebruiken. Ze kunnen snel aan de slag in callcenters, maar zijn ook geknipt als promotiemedewerkers en merchandisers.

Via Pro Students werken niet alleen studenten in de commerciële dienstverlening. Jong en oud, voor een bijbaan of een fulltime dienstverband, we vinden ze allemaal. Mail of bel ons even om meer te weten te komen over onze manier van werken.

De voordelen van het werken met studenten:

  • Gezien de duur van een HBO / WO opleiding zijn studenten voor langere periode beschikbaar
  • Studenten zijn flexibel inzetbaar gezien het gering aantal college-uren
  • Studenten zijn relatief goedkoop
  • Onze studenten hebben een hoog werk- en denkniveau en zijn daardoor snel in te zetten