Pro Students Uitzendbureau Groningen voor werkgevers

Werkgevers in Groningen

Pro Students Uitzendbureau is in 2010 opgericht door Marlies Dijkstra en is sindsdien een groeiende organisatie.

Pro Students Uitzendbureau is een uitzendorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO+-/HBO- en WO- studenten. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het uitzenden van studenten, stagiaires en afgestudeerden.
Onze hoofddoelgroep is studenten, echter bemiddelen wij ook vakvolwassenen.
Onze standplaats is Groningen en wij hebben een nauwe samenwerking met diverse vestigingen in de Randstad. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en bieden wij een landelijke dekking.
U kunt bij ons terecht voor: uitzenden, stageplaatsen, werving &selectie en payrollservice.
Pro Students Uitzendbureau kenmerkt zich door de korte lijnen, de snelle reacties en het persoonlijk contact. Wij denken graag mee met de werkgevers door bijvoorbeeld uw planning uit handen te nemen.

Het grote voordeel hiervan is dat een bedrijf altijd op zeer korte termijn kan beschikken over studenten die graag willen bijverdienen en een goed opleidingsniveau hebben. Tevens heeft Pro Students Uitzendbureau een groot bestand met afgestudeerden en met al een aantal jaren werkervaring die op zoek zijn naar een leuke startersfunctie

Bovendien zijn studenten capabel om flexibel, accuraat te werken, zijn ze breed inzetbaar en snel van begrip. Pro Students Uitzendbureau is dan ook snel in staat om flexibel en efficiënt vacatures te vervullen. Dit kan zijn voor een klus van één dag, maar uiteraard ook voor een project van een aantal maanden.

Sinds januari 2014 heeft Pro Students haar dienstverlening uitgebreid en Attent Business Group overgenomen. Attent is gespecialiseerd in het bemiddelen van Officepersoneel. Te denken aan onder andere: notulisten, secretaresses en administratief medewerkers.

Vraag nu een offerte aan
Uitzendbureau Groningen

De voordelen van het werken met studenten:

  • Gezien de duur van een HBO / WO opleiding zijn studenten voor langere periode beschikbaar
  • Studenten zijn flexibel inzetbaar gezien het gering aantal college-uren
  • Studenten zijn relatief goedkoop
  • Onze studenten hebben een hoog werk- en denkniveau en zijn daardoor snel in te zetten