Flexpool Prostudents

Een flexpool, ook wel bekend als een flexibele pool of flexibele arbeidspool, is een personeelsbron die wordt gebruikt om snel en flexibel personeel in te huren op basis van de fluctuerende vraag naar arbeid. Het is een groep van beschikbare werknemers die op oproepbasis kunnen worden ingezet om tijdelijke of kortetermijnvacatures in te vullen.

Voordelen van Flexpool bij Prostudents

We nemen graag uw hele personeelsplanning uit handen. Pro Students werkt met een flexpool. Uitzendkrachteen geven daarin elke week hun beschikbaarheid door, zodat wij ze kunnen oproepen zodra u behoefte heeft aan extra personeel. Om altijd voldoende personeel beschikbaar te hebben, leidt Pro Students ook gemotiveerde studenten op in horecawerk.

Bij ziekte regelen we altijd direct vervanging, ook als één van uw eigen personeelsleden op het laatste moment uitvalt. We hebben altijd krachten stand-by staan die snel op locatie kunnen zijn, ook in het weekend.

Onze reviews

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca