Werken in Hoogezand

Ten zuidoosten van de hoofdstad ligt Hoogezand het grootste dorp van Midden-Groningen. Geniet hier van je werk, rust en het prachtige Groninger landschap. De meeste banen in deze regio zijn gericht op productie, detailhandel, horeca en bouw, hier sluit ons vacature aanbod op aan.

Werken in Hoogezand

Net een studentenkamer bemachtigd of nog thuiswonend in de provincie? Ben je op zoek naar een bijbaantje in de buurt van Groningen? 20 minuutjes ten zuidoosten van de bruisende hoofdstad vind je het serene Hoogezand op het Groninger platteland.

Administratief medewerker in de vastgoedbranche, garnalenpellen in het seizoen, schoonmaken voorafgaand aan je schooldag, eten uitserveren op het terras en nog veel meer!  Ga na wat je het liefste doet of boost je communicatie skills als klantenservicemedewerker. Kies voor een flexibele bijbaan die makkelijk te combineren is met je studie. Kijk hieronder voor alle studenten vacatures in en om Hoogezand.

Waarom werken in Hoogezand?

  • Flexibele werktijden Werken wanneer het jou het beste uitkomt. Ook in de provincie houden ze rekening met de student. Het bedrijfsleven, horeca en detailhandel speelt met een flexibel rooster in op jouw behoeftes. Jouw studie heeft prioriteit, plan je werk om je studie heen! Kies de klus die het beste bij jou past!
  • Werken in de buurt Studeren in Groningen en werken in en om Hoogezand, de ideale bijbaan bij jou in de buurt. Thuis wonen of op kamers? Met de leukste bijbaantjes bij jou in de buurt speelt dit geen dilemma. Heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving je spaarpot spekken.
  • Uitbreiding skills Blijf jezelf ontwikkelen! Of je nu werkt in een restaurant, supermarkt, kantoor of ergens anders, je werkt aan je skills. Communicatie, teamwork, probleemoplossing en time management, vaardigheden die super handig zijn tijdens je studie maar ook in je verdere carrière. Werk aan je toekomst kom werken in Hoogezand!

Laatste vacatures in Hoogezand

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca