Maak kennis met Pro Students

En wil je werken op de momenten die jóu uitkomen? Loop dan even digitaal bij ons binnen, want wij hebben wat je zoekt. Geen student, maar wel toe aan een leuke baan? Wij zoeken jou!

Het studentenuitzendbureau van Groningen

Welkom bij Pro Students, hét studentenuitzendbureau van Groningen! Ons team, bestaande uit Marlies, Anita, Eleonora, Ganda, Eva, Eva Noor en Carmijn, staat klaar om jou te ondersteunen. Elk van ons brengt unieke vaardigheden, skills en talenten met zich mee.

Bij Pro Students draait het om jou! Wij zijn hier om jou te helpen succesvol te zijn. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan naast je studie, professionele ervaring wilt opdoen of jezelf verder wilt ontwikkelen, wij bieden de juiste ondersteuning en mogelijkheden.

Onze missie is om studenten in Groningen te verbinden met interessante en passende werkgevers. We begrijpen dat elke student anders is, met zijn of haar eigen behoeften en doelen. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke wensen. Werken waar en wanneer jij wil? Dat kan bij Pro Students!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pro Students jou kan helpen om jouw ambities waar te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou aan jouw succesverhaal te werken!

Maak kennis met ons team

Marlies Louwes-Dijkstra Eigenaar
Anita van Dorresteijn-Krijthe Senior intercedente
Eleonora Faber Online marketeer
Gijs Tervoort Recruiter