Werken bij Evenementen

Werken op een evenement is super gaaf en heel divers. Wij hebben evenementen vacatures voor muntenverkopers, barmannen en -vrouwen, cocktail mixers, foodtruck medewerkers, op- en afbouwers, ticket scanners, hosts, stage managers en meer. Kun je niet wachten om je eerste biertje te tappen? Meld je aan als barman of -vrouw. Of gebruik je liever je spierballen? Help dan mee bij de op- en afbouw van het evenement. Begint het al te kriebelen? Maak van je hobby je bijbaan en mis het volgende feestje niet!

Waarom werken op een evenement

Op festivals werken is ongetwijfeld het leukste bijbaantje dat er bestaat! Gratis entree en heerlijk meeblèren met de muziek, maar vergis je niet het is hard werken! Tijdens deze klus sta je gelukkig niet alleen voor, je maakt deel uit van een geweldig team. Geniet samen met je collega’s van de bruisende menigte. Wil je graag op een evenement werken? Bekijk hieronder de festiviteiten (vacatures).

Voordelen werken tijdens een event

  • Flexibele werktijden Er is altijd tijd voor een festival, beurs, evenement of trouwpartij! Evenementen vinden meestal plaats in het weekend of in de vakantie, vandaar makkelijk in te plannen naast je studie. Lekker wat bijverdienen op een leuke plek, met toffe gasten op een moment, dat het jou het beste uitkomt. Ga dan werken op de leukste evenementen in Groningen, Friesland & Drenthe!
  • Teamwerk Feesten doe je samen! Ben je op zoek naar een bijbaantje voor met zijn tweeën of voor je hele vriendenclub? Zoek niet verder, wij hebben het leukste evenementenwerk van het Noorden voor jou en je matties! Werken met je vrienden is super gezellig en maakt het werk zo veel leuker. Wie wil dat nou niet!
  • Fun & beloning Hoe zit het met de secundaire arbeidsvoorwaarden? Natuurlijk is de entree gratis, krijg je meestal een maaltijd aangeboden en kun je na je dienst lekker rondstruinen over het terrein. Geniet tijdens je werkzaamheden van de muziek en de fantastische sfeer!

Laatste vacatures bij Evenementen

Werken in een ander vakgebied?

Evenementen toch niet helemaal jouw ding? Kom dan werken in een ander vakgebied!

Schrijf je in voor onze vacature alert