Uitzenden ProStudents

Wij zijn een uitzendorganisatie met ruime ervaring in het bemiddelen van MBO+/HBO en WO studenten. Wij zijn in staat om flexibel en efficiënt vacatures snel te vervullen. Dit kan zijn voor een klus van één dag, maar uiteraard ook voor een project van een aantal maanden of voor vervanging tijdens afwezigheid wegens ziekte of vakantie!

Waarom kiezen voor uitzenden?

Als pro Students willen we graag de voordelen benadrukken van het kiezen voor uitzenden. Uitzenden biedt namelijk diverse kansen en mogelijkheden voor studenten, zowel tijdens hun studie als daarna.

Enkele redenen waarom uitzenden aantrekkelijk kan zijn.

  • Kwalitatieve kandidaten Pro Students heeft een uitgebreid netwerk van getalenteerde studenten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend. Werkgevers kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de kandidaten die wij leveren.
  • Flexibiliteit Wij bieden flexibiliteit in het inhuren van personeel. Of het nu gaat om tijdelijke piekperiodes, vervanging bij afwezigheid of specifieke projecten, werkgevers kunnen snel en gemakkelijk studenten vinden die aan hun behoeften voldoen.
  • Kostenbesparing Uitzenden via Pro Students kan kosteneffectief zijn voor werkgevers. Ze kunnen de exacte uren betalen die nodig zijn, zonder langdurige verplichtingen of extra kosten zoals sociale premies en vakantiedagen.
  • Frisse perspectieven en innovatie Studenten brengen vaak nieuwe ideeën en frisse perspectieven met zich mee. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied, wat kan bijdragen aan innovatie binnen het bedrijf.

Wat ze zeggen over ProStudents

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca