Werken in Schoonmaak

Een flexibele en zelfstandige studentenbaan als schoonmaker, dat is lekker bijverdienen. Jij houdt van spik & span! Geen rommel op jouw studentenkamer! Van de vloer kun je dan wellicht niet eten, maar een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. En zeg nou zelf, het is fijner binnenlopen in een fris ruikend studentenhuis, dan een stinkende kot.

Wat ga je doen als schoonmaker? Afstoffen, stofzuigen, dweilen en prullenmanden legen, zijn de meest voorkomende werkzaamheden. Appeltje-eitje als je het ons vraagt! We hebben schoonmaak vacatures voor kantoorruimtes, op campings, tijdens evenementen en meer. Er is voor ieder wat wils, vind hier jouw perfecte schoonmaak vacature.

Waarom werken in de schoonmaak?

Schoonmaken is de perfecte bijbaan in combinatie met je studie. Er is altijd behoefte aan schoonmakers waar dan ook ter wereld. Voorafgaand aan je schooldag een kantoorpandje afstoffen of naderhand, alles is mogelijk. Heb je een vast studierooster, dan kun je ook overwegen een parttime schoonmaakbaan aan te nemen. Zo ben je elke maand verzekerd van een vast inkomen, dat is lekker bijverdienen! Bekijk hieronder onze schoonmaak vacatures. 

Voordelen van de schoonmaak

 • Flexibele werktijden Er is altijd behoefte aan schoonmakers in Groningen, Assen of Leeuwarden. Het doet er dan ook niet toe waar je studeert of woont, er is een schoonmaakklus bij jou in de buurt, op ieder moment van de dag. Of je nu een paar uurtjes wil schoonmaken in de vroege ochtend, late middag, in de nacht of weekenden, schoonmaken kan altijd. Bepaal zelf of je flexibel ingezet wil worden of ga voor vaste uren per week. Het is aan jou!
 • Actief bezig Geen sportschooltype en werk je het liefst zelfstandig? Dan is schoonmaken de ideale bijbaan voor jou. Creëer je eigen workout! Ga in een hoog tempo stofzuigen, maak lunges tijdens het dweilen en loop een paar keer extra de trap op en neer. You go, fitboy of -girl!
 • Zelfstandig werken Naast het flexibel indelen van je uren, wat perfect te combineren is met je studie, ben je in de schoonmaak meestal zelfstandig aan het werk. Geen stress van meetings of een collega dit over je schouder mee kijkt. Heerlijk relaxt, Me, Myself & I. Werk jij liever alleen? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures en kies voor jezelf.

Laatste vacatures in de Schoonmaak

Schoonmaakmedewerker Leek

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Schoonmaakmedewerker, vaste uren Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben twee nieuwe schoonmaakvacatures in Groningen. Je start vanaf januari. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag, vanaf 17.00 uur, per keer 2.30 uur. Het betreft de algemene ruimtes (gangen en toiletten), de kantine en kantoorruimtes. De locatie is gevestigd in Leek. Wat ga je doen? Voor een kantoor, zorg jij er voor dat de medewerkers elke keer weer met een fris en schone start beginnen. Jij begint je dienst met het halen van de schoonmaakkar en zorgt er voor dat alles aanwezig is om te starten aan de schoonmaak. Je houd de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Van de kantoorruimtes, ga je naar de vergaderzaal en daar vandaan naar de openbare ruimtes. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken; - woonachting in Leek, Groningen of nabije omgeving. Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan. Last van beginnende schoonmaakkriebels? Reageer dan snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact

Huismeester

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Huismeester gezocht! Wie wil dit nu niet? Een eigen locatie met garageboxen waar jij verantwoordelijk voor bent. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een visitekaartje voor de locatie Groningen. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in beveiligde opslagruimtes en garageboxen in Nederland. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier terecht. Wat ga je doen? Op woensdag & zaterdag ontvang je de klanten en geeft ze een rondleiding. Ook laat je de box zien die ze willen huren en verteld de klant welke mogelijkheden er zijn. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft de klant de boeking gedaan, dan verwerk je alles in het systeem. Op deze dagen werk je van 11.00 – 14.00 uur. Tussendoor zorg je er voor dat alles spic & span is in jouw toko. Elke dag maak je een rondje, ruim je op, maak je schoon en voer je inspecties uit. Hiervoor staat elke dag een uur. Zelfstandig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat de huurder op een picobello locatie een box huren. Wat neem jij mee? - Je bent flexibel; - gastvrij en klantvriendelijk; - zelfstandig & verantwoordelijkheidsgevoel; - representatief; - het gaat om een vaste baan, dus je bent voor onbepaalde tijd beschikbaar; - je ziet het werk liggen en hebt enige ervaring in de schoonmaak; - kunnen werken met een CRM systeem. Wat bieden wij? - Salaris conform CAO (afhankelijk van ervaring); - een vaste baan voor ca. 10 uur per week; - je eigen toko; - leuk, dynamisch en groeiend bedrijf.

Schoonmaakmedewerker winkelcentrum

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een nieuwe schoonmaaklocatie in Groningen. Je start zo snel mogelijk. Jouw werkdag is op zondag en dan 3 zondagen in de maand. Je start om 12.00 uur en werkt tot 18.00 uur. Wat ga je doen? In het winkelcentrum zorg jij er voor dat het winkelpubliek in een fris en schoon pand kunnen vertoeven. De schoonmaakkar staat gereed, vuilniszakken binnen handbereik en poetsen maar. Je houdt de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Heb je prullenbakken gecontroleerd, dan veeg je de vloer aan. Ook het toilet verdient jouw aandacht. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken; - 3 zondagen per maand beschikbaar. Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - toeslag van 50%. - ervaring op doen in de schoonmaak; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan. Last van beginnende schoonmaakkriebels? Reageer dan snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Staat je vacature
er niet tussen?

Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw nieuwe baan. Schrijf je in en wij helpen je verder.

Inschrijven
Schrijf je in voor onze vacature alert
Schrijf je in en vind jouw nieuwe baan —

Vakantiekracht Schoonmaak

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Ter uitbreiding van ons schoonmaakteam, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers Per direct starten Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn doorlopend op zoek naar schoonmaakmedewerkers. Vaak kun per direct starten. Jouw werkdagen zijn afhankelijk van de locatie waar je komt te werken. Deze zijn o.a. in Groningen, Emmen, Hoogezand, Assen. Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Ga je niet op vakantie en heb je tijd over om te werken, meld je dan ook snel aan. Waar kom jij te werken? De ene keer kan dit zijn bij een kantoor of een instelling, een andere keer is dit op een school of op een vakantiepark. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en leerzaam. Je werkt zelfstandig, maar ook regelmatig met een collega. Wat ga je doen? De locaties zijn voornamelijk kantoorpanden waar de medewerkers elke keer weer met een fris en schone start beginnen. Jij begint je dienst met het halen van de schoonmaakkar en zorgt er voor dat alles aanwezig is om te starten aan de schoonmaak. Je houd de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Van de kantoorruimtes, ga je naar de vergaderzaal en daar vandaan naar de openbare ruimtes. Werk je op het vakantiepark, dan doe je dit samen met jouw collega. De één start dan boven en de ander beneden. Ben jij iets sneller, dan schiet je jouw collega te hulp. Functie eisen: – Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; – je bent enthousiast; – je weet van aanpakken; – van maandag t/m vrijdag beschikbaar (soms ook in het weekend). Wat bieden wij? – Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; – ervaring op doen in de schoonmaak; – een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; – een flexibele & zelfstandige baan.

Voedingsassistent

 • Groningen
 • Tijdelijk
 • Horeca / evenementen, Schoonmaak, Zorg / welzijn

Voedingsassistent 🥛🍏🥪 Geduld en tact in de wereld van de voedingszorg Jij bent degene die zorgdraagt voor het bereiden en serveren van voedingsmiddelen aan de patiënten, maar jouw rol gaat verder dan dat. Als voedingsassistent creëer je ook een gastvrije en ondersteunende omgeving voor patiënten tijdens de maaltijden. Met een glimlach, vriendelijke woorden en een luisterend oor, voed je niet alleen hun lichaam, maar ook hun geest. Jij als voedingsassistent bent van essentieel belang voor het welzijn van patiënten. Ben jij klaar om het verschil te maken? Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een betere zorgervaring voor de patiënten. Hoe ziet jouw werkdag er uit? Elke werkdag ontvang jij van jouw teamleider de juiste instructies. Samen met jouw collega’s neem je deel aan het werkoverleg. Je weet daarna precies wat je moet doen. Het bereiden van voedingsmiddelen en het serveren van deze middelen bij de patiënten. Op het juiste tijdstip zorg jij dat de patiënt het juiste ontvangt en eet/drinkt. Je hebt daarbij goed in kaart wat de hoeveelheden en wat de dieetregels zijn. Met jouw inzicht, signaleer je wanneer de patiënt een eet- of drinkproblematiek heeft. Wanneer alles geserveerd is, zorg je dat de keuken weer spic en span is. Nu even tijd voor de administratie. Is de voorraad nog op peil? Moet je nog wat bestellen? Check, houdbaarheidsdatum is nog correct. Nog even kort overleg met de verpleegkundige, wellicht kan je nog ondersteunen op de afdeling. Met jouw gastvrije houding zorg je tussendoor voor een bakje koffie en thee voor de bezoekers. Het gaat om een baan ter vervanging van ziekte. De duur is dus onbekend. Starten is vanaf september. De dagen in september zijn reeds vast gelegd. Daarna wordt voor de periode erna de dagen met jou kort gesloten. Je werkt in ieder geval ca. 16 uur/2 dagen per week. De werktijden zijn tussen 08.00 – 17.00 uur Functie eisen: - Relevante opleiding, minimaal MBO niveau II; - bij voorkeur relevante werkervaring of het sluit goed aan op jouw studie; - kennis van de HACCP richtlijnen; - VOG (geldig) – bij een nieuwe aanvraag worden de kosten betaald; - Hepatitis B vaccinatie of bereid zijn om deze te halen; - niet bang zijn voor bloed & naalden. Wat bieden we jou? - Bruto uurloon op basis van schaal 25 – CAO Ziekenhuizen; - leuke werkplek in de zorg; - dynamisch en zorgzaam team. Heb je interesse? Reageer dan snel! Je kunt reageren door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Werken in een ander vakgebied?

Evenementen toch niet helemaal jouw ding? Kom dan werken in een ander vakgebied!

Schrijf je in voor onze vacature alert