Horecamedewerkers
- Groningen
- Loondienst
-
Horeca / evenementen
Enthousiaste horecamedewerkers? Ter uitbreiding van ons horecateam, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Waar kom jij te werken? De ene keer kan dit zijn bij een familiebedrijf, een andere keer is dit een restaurant aan het water, of werk je in de catering op Universiteiten in o.a. Groningen, Veendam, Garnwerd en Haren. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en leerzaam. Je werkt zelfstandig, maar bent altijd onderdeel van een gemotiveerd team. Hoe kan een dag in de horeca er uit zien? Met jouw passie voor het vak ben jij de inspirator voor jouw collega’s. Je houdt overzicht, maakt van chaos weer rust en je vindt het prettig om te werken in een dynamische omgeving. Een gastvrije houding naar elke klant, de toerist, de zakenman, de bruid of de bouwvakker. Iedereen is welkom. Met jouw horeca capaciteiten draait het team als een tierelier. Je start jouw dag met een bakje koffie of thee. Samen met de chef kok en jouw collega’s bekijk je de agenda van die dag. De gasten komen al langzaam binnenstromen. Telefoon, reservering voor een lunch op zaterdag, 15 personen. Je noteert alle informatie keurig netjes en zorgt dat de klant die dag nog alle juiste informatie hebt gemaild. De chef kok geeft nog een paar tips. In de middag komen er weer gasten inchecken. Tussendoor gasten voor een kop koffie met wat lekkers, of twee die even een rustig plekje willen om te vergaderen. Voor de restaurants zorg je dat het organisatorisch optimaal verloopt, elke dag weer. In de avond ben je aan het serveren, adviseren en begeleid je jouw team. Of je zorgt dat iedereen op de Universiteit voorzien wordt van een lekkere lunch, een soepje en een gezonde shake. Uiteraard werken de cateringbedrijven vanuit hun eigen keuken, ook daar kan je worden ingezet waar je helpt met voorbereidingen of zorgt dat alle servies weer spic & span is. Een bruiloft of een tuinfeest bij particulieren, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Allerbelangrijkste, de gasten gaan met een tevreden gevoel de deur/tuin uit! Functie eisen: Je bent gastvrij en werkt met een glimlach; Min. MBO werk- & denkniveau, bij voorkeur relevante opleiding; ervaring is mooi meegenomen, maar alles valt te leren; pro actief & flexibel; oplossingsgericht; zelfstandig werken & maakt je eigen keuzes; goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (Duits is een pré). Wat bieden wij? Salaris conform CAO Horeca; parttime/flex/fulltime; ruimte voor ontwikkeling; dynamisch bedrijven met passie voor de horeca en met een persoonlijke touch.