Inschrijven bij Pro Students

Ben jij toe aan een nieuwe baan, maar nog niet je baan gevonden? Schrijf je dan in bij Pro Students en wij helpen jou aan een nieuwe baan.

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Ik wil een vacature alert ontvangen

Gesolliciteerd, en nu?

Wij willen natuurlijk dat jij zo relaxed mogelijk aan de slag kan, daarom helpen wij jou door de volgende stappen.

1Behandeling

Fantastisch! We hebben je CV in onze handen en kunnen niet wachten om je beter te leren kennen. Binnen slechts één werkdag hoor je van ons. Hang in there, we hebben veelbelovende avonturen in het verschiet!

2Gesprek

Yes, je hebt het voor elkaar! Je bent officieel uitgenodigd voor het kennismakingsgesprek bij Pro Students! Hier kijken we gezamenlijk naar al jouw mogelijkheden en kansen.

Bij ons draait het om persoonlijk contact, vlotte communicatie en snelle respons. Geen gedoe met lange wachttijden, maar directe actie. We staan te popelen om je te ontmoeten. Tot snel!

3Gesprek werkgever

Gefeliciteerd! Na je inschrijving bij Pro Students en het vinden van een passende functie, krijg je de kans om op gesprek te gaan bij de klant. Bereid je voor op een enthousiast gesprek waarin je jouw vaardigheden en motivatie kunt laten zien.

4Je eerste werkdag

Het is zover! Je eerste werkdag is aangebroken. Zet je beste beentje voor en maak een sterke indruk met jouw enthousiasme en inzet. Succes!