Werken in Emmen

Emmen, is naast de vlinderstad de industriestad van het Noorden. De stad haar hart is rood-wit gekleurd voor FC Emmen. Kom werken tijdens voetbalwedstrijden in de businesslounge of skybox, leef je uit in Emmen!

Werken in Emmen

Studeer je Emmen of woon je in de buurt van deze stad? Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Leef je uit in Emmen!

Waarom werken in Emmen?

  • Weekenddiensten De voetbalwedstrijden vinden meestal in het weekend plaats enkel eens op een doordeweekse dag in de avonduren. Geschikt als bijbaan maar ook voor de echte voetballiefhebber te combineren met een andere baan.
  • De vlinderstad Ben je klaar met je dienst en heb je niks te doen..

Laatste vacatures in Emmen

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik werk inmiddels alweer een poosje via Pro Students in horeca.

Ik ben begonnen met verschillende oproepdiensten en heb uiteindelijk vaste uren kunnen krijgen bij een leuk eetcafé in de stad. Daarnaast werk ik af en toe nog een keer bij een diplomering bij de RUG of in de kantine bij een bedrijfsrestaurant. Dat maakt het zo afwisselend. De samenwerking met Pro Students is ook erg fijn. Ze vragen regelmatig hoe het gaat en als ik een tentamen heb gehad krijg ik zelfs een appje hoe het is gegaan.
Eva Student Hanze Hogeschool

Via Pro Students kon ik werken wanneer mij dat uitkwam.

Wekelijks geef ik mijn beschikbaarheid op en wordt ingepland op verschillende diensten. De ene dag sta ik drankjes te serveren op een bruiloft, de dag erna telefonisch enquêteur en soms werk ik achter de bar op evenementen of een dagje in schoonmaak. Perfect te combineren met mijn studie. Wekelijks word je uitbetaald dus dat is ook wel fijn.
Karlijn student NHL

Ik kan zeker Pro Students aanraden.

Werken via Pro Students was een enorme hulp tijdens mijn studentenjaren. Het gaf me de financiële flexibiliteit om uitstapjes te maken met vrienden, nieuwe ervaringen op te doen en me te concentreren op mijn studie. Ik kan zeker Pro Students aanraden.
Emanuël Horeca