Payroll met Pro Students uitzendbureau Groningen

Payroll is de methode voor bedrijven om werknemers in te lenen zonder risico’s. Met payrolling treedt Pro Students namelijk op als juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij de arbeidsrechtelijke risico´s en salarisadministratieve lasten van u overnemen. Uw medewerker komt middels een payroll overeenkomst op basis van de ABU-CAO in dienst bij Pro Students. Wij zorgen vervolgens voor het tijdig uitbetalen van salarissen, het afdragen van premies etc. Dit bespaart u tijd en het biedt u zekerheid waardoor u zich kunt concentreren op de werkzaamheden waar u goed in bent.

Werkwijze:
Uw kandidaat meld zich bij ons aan, wanneer de kandidaat heeft gewerkt kunt u of kan de kandidaat de uren online invoeren. Zo heeft u direct inzichtelijk wat de uren en gemaakte kosten zijn.

Tarief:
De opbouw van het tarief is als volgt:

Bruto uurloon x werkgeverslasten = payrolltariefpayrolling-groningen

Bij ons betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk heeft gewerkt. Ziekte, vakantiedagen en vakantiegeld worden niet gefactureerd. In ons tarief zitten alle elementen verwerkt zoals reserveringen vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen, bijzondere verlofdagen, werkgeverspremies, ziekteverzuim, rechtsbijstand, pensioenpremies.

Vraag nu een payroll offerte aan