Nieuwsbrief mei 2020

Nieuws Updates 16 mei 2023

Nieuwe lonen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli gaan de nieuwe wettelijk minimum lonen in. Wat houdt dit in voor u als opdrachtgever? De uurlonen welke wij hanteren voor onze uitzendkrachten, zijn afhankelijk van uw cao. Mocht hierin een wettelijke loonsverhoging plaatsvinden dan zullen wij dit vanaf 1 juli doorvoeren naar de uitzendkrachten. Dit kan invloed hebben op het tarief welke wij hanteren voor u. Wij zullen deze evenredig verhogen, zoals ook vermeld staat in onze samenwerkingsovereenkomst. Mocht u hier nog vragen over hebben? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Denkt u eraan dat u zelf verplicht bent om loonsverhogingen uit uw cao aan ons door te geven?

Vakantiekrachten

Pro Students en ATTENT Uitzendbureau heeft een mooie zomeractie voor u. Is uw bedrijf of organisatie op zoek naar goedkope, maar zeker ook kwalitatief goede vakantiekrachten? Vanaf 1 juni kunt u tegen een scherp en voordelig tarief vakantiekrachten via ons inlenen. Van administratief medewerker, bedieningsmedewerker tot productiemedewerker. Bij ons krijgt u medewerkers die eerst door ons zijn gescreend, waarna wij deze inzetten. Dit om de kwaliteit hoog te houden. Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op om een offerte aan te vragen.

RI&E

Graag maken wij u erop attent dat opdrachtgevers verplicht zijn om een Risico Inventarisatie en Evaluatie te hebben (RI&E). Dit is ook voor een Corona veilige werkplek belangrijk. Daarnaast is het zo dat iedere opdrachtgever inmiddels ook verplicht is om zijn medewerkers en uitzendkrachten te informeren hoe hij zich houdt aan de richtlijnen vanuit de overheid omtrent het Corona-virus. Het is dus van belang dat u als opdrachtgever de uitzendkrachten welke u via ons inleent voorziet van deze veiligheidsmaatregelen.

Voordat een uitzendkracht via ons bij een opdrachtgever aan het werk gaat, tekent hij of zij een veiligheidsformulier. Hierin wordt ook vermeld, dat alvorens hij of zij aan het werk gaat, op de hoogte is van de veiligheidsregels bij de opdrachtgever. Hier vallen dus ook deze maatregelen onder. Mocht u hierover vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Corona

Zoals bekend bij iedereen zitten wij nog middenin de Corona crisis. Wellicht heeft u onze berichten via social media en de e-mail voorbij zien komen, maar ondanks deze crisis zijn wij nog steeds bereikbaar zoals u van ons gewend was. Zo is er altijd iemand telefonisch bereikbaar en/of op het kantoor aanwezig. Ook werken wij vanuit huis. Mochten wij u op welke manier dan ook een bijdrage kunnen leveren aan u, dan horen wij dit graag!

Andere berichten

Nieuws over corona

Wat zijn wij met z’n allen in een bijzonder tijd terechtgekomen. Gelukkig zijn er ook nog veel bedrijven aan het werk. Dat geldt ook voor onze uitzendkrachten, die hard aan ’t werk zijn. Daar zijn we enorm trots op! Ook wij hebben maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid te waarborgen. Ons kantoor is telefonisch

Voorstellen Susan en Erica

Pro Students en Pro ATTENT groeien, daarom stel ik u graag voor aan twee nieuwe medewerkers binnen ons team die u graag van dienst zijn. Erica Heuvel-Bielsma(rechts): recruiter, aanwezig op maandag- dinsdagochtend en donderdag, vrijdag de hele dag. Susan van Donderen(links): stagiaire recruiter, aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Pro Students Uitzendbureau Groningen is een

Pro Students hoofdsponsor jeugdtoernooi

Pro Students uitzendbureau is hoofdsponsor van het Pro Students U19 International Tournament bij de FC Zuidlaren. Wij vinden het belangrijk om de jeugd te blijven stimuleren om te sporten en na zo’n geweldige overwinning van ons eigen dames Oranje team wordt dit gevoel voor voetbal alleen maar sterker. Aankomende weekend nog niets te doen? Wellicht

Terug naar overzicht