10-jarig jubileum Pro Students & Pro ATTENT uitzendbureau

Nieuws Updates 16 mei 2023

01 mei 2010, de Dag van de Arbeid. Nu, 10 jaar geleden, ben ik begonnen met Pro Students Uitzendbureau.
Middenin de crisis met een eigen bedrijf beginnen, wekte nogal wat vragen en opmerkingen op. Met name of het wel zo verstandig zou zijn om een eigen bedrijf te starten. Mijn reactie was “ach, erger dan dit kan het toch niet worden”. En dat was helemaal waar, tot nu toe. We gingen groeien, kregen vertrouwen van klanten en uitzendkrachten en groeiden door. Er ging natuurlijk ook best weleens wat mis, mooie leermomenten voor mij en mijn team. Balen, ervan leren en weer doorgaan.

Jaren later kreeg ik het mooie aanbod om Pro ATTENT over te nemen en een nieuwe vorm te geven. Ons tweede label, waarin wij bemiddelen in de administratieve en productievere sectoren. Ook hierin zijn wij nog steeds groeiende en redt ons nu, tijdens deze crisis.

We dachten op 01 mei 2020 een feestje te gaan vieren met een fantastisch team die we hebben opgebouwd. Daarnaast wilden we iets leuks doen voor onze gewaardeerde klanten en uitzendkrachten. Echter ziet de wereld er nu heel anders uit, waardoor ik het niet gepast vind om dit te vieren.

Mijn dank is groot dat ik nu al 10 jaar directeur/eigenaar mag zijn van dit prachtige bedrijf. Ik wil dan ook heel erg graag mijn klanten, uitzendkrachten en uiteraard mijn eigen team en leveranciers bedanken. Zonder jullie was mij dit niet gelukt. Ik hoop dat wij met z’n allen deze nieuwe crisis doorkomen en dat we straks alle redenen hebben om het glas te heffen. Het glas te heffen op dat wij hierdoor heen gekomen zijn en dat we de corona, gezond en wel achter ons kunnen laten. Laten we elkaar helpen daar waar nodig is en elkaar steunen in deze moeilijke tijden.

Dit feestje van het 10-jarig jubileum wordt dus vervolgd….