Nieuws over corona

Updates 16 mei 2023

Wat zijn wij met z’n allen in een bijzonder tijd terechtgekomen.
Gelukkig zijn er ook nog veel bedrijven aan het werk. Dat geldt ook voor onze uitzendkrachten, die hard aan ’t werk zijn.

Daar zijn we enorm trots op!

Ook wij hebben maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid te waarborgen. Ons kantoor is telefonisch nog steeds te bereiken tussen 09.00 – 17.00 uur. Er is ook altijd één medewerker op kantoor aanwezig. Buiten kantoortijden is de telefoon doorgeschakeld en zijn we bij calamiteiten ook te bereiken. De andere dames van ons team, werken vanuit huis.

Samen kunnen we dit aan! Een goede gezondheid voor iedereen.

Andere berichten

10-jarig jubileum Pro Students & Pro ATTENT uitzendbureau

01 mei 2010, de Dag van de Arbeid. Nu, 10 jaar geleden, ben ik begonnen met Pro Students Uitzendbureau. Middenin de crisis met een eigen bedrijf beginnen, wekte nogal wat vragen en opmerkingen op. Met name of het wel zo verstandig zou zijn om een eigen bedrijf te starten. Mijn reactie was “ach, erger dan

Verhoging wettelijk minimum lonen

Zoals wellicht bij u bekend worden per 01 januari en per 01 juli de wettelijk minimum lonen altijd verhoogd. Dit jaar een grotere verandering. Het wettelijk minimum loon is aangepast van 23 jaar en ouder naar 22 jaar en ouder. Voor meer informatie over de nieuwe lonen verwijs ik u naar de site van Rijksoverheid.

Wet Arbeidsmarkt in Balans ( WAB )

Vanaf januari 2020 is de WAB wet is ingegaan. Wij, als uitzendbureau, zijn erg benieuwd naar hoe jullie dit hebben ervaren. Zijn er bepaalde regels, wijzigingen waar u als inlener tegenaan loopt dan horen wij dit uiteraard graag. Is er belang bij advies op dit gebied? Neem gerust telefonisch contact of via de mail even

Terug naar overzicht