Commerciele banen bij Pro Students Groningen

Pro Students Uitzendbureau Groningen bemiddelt veel in de commerciële functies. Als uitzendkracht kun je hierbij denken aan callcenter werk outbound, promotiemedewerkers, merchandisers. Dit zowel voor een vaste bijbaan als een fulltime baan. Jong en oud, iedereen is welkom!

Kijk bij onze vacatures voor alle openstaande vacatures in de commerciële sector!

Bedrijven:

Bent u op zoek naar callcentermedewerkers inbound en/of outbound  of zoekt u promotiemedewerkers dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pro Students heeft ruime ervaring met het bemiddelen van callcentermedewerkers en promotiemedewerkers. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@prostudents.nl

Callcenter werk in en rondom Groningen:

Pro Students Uitzendbureau is doorlopend op zoek naar callcenter medewerkers voor gemoedelijk callcenter voor zowel in Assen als in Groningen. Je dient minimaal 12 uren per week hiervoor beschikbaar te zijn. Callcenterwerk staat altijd goed op je cv en is erg leerzaam. Je belt voornamelijk voor energiemaatschappijen.

Promotiewerk:

Pro Students zoekt doorlopend promotiemedewerkers in Groningen. Voor twee promotiebedrijven in Groningen zoeken wij standaard kandidaten die het leuk vinden om de straat op de gaan. Het betreft straatverkoop van kranten in steden of een vaste baan als deur aan deur verkoper van energiemaatschappijen of andere bedrijven.

Functie-eisen callcenterwerk en promotiewerk:

  • Je hebt een vlotte babbel en praat makkelijk met mensen.
  • Je beschikt over een commerciële instelling en kunt dit goed motiveren waaruit dit blijkt.
  • Je houdt van scoren!
  • Verkopen zit in je bloed! Voor de uitgebreide informatie over callcenterwerk en promotiewerk verwijzen wij je naar de volledige vacature.
Uitzendbureau Groningen